El Twitter de Carles Puyol (@carles5puyol)


Campeones del Mundo!!gracias a todos por vuestros mensajes de ánimo durante este tiempo!! http://twitpic.com/24io7qless than a minute ago via Twitpic


Tras la prohibición del uso de redes sociales para los futbolistas de la selección española (el entrenador Vicente Del Bosque no los dejó utilizar ni Twitter ni Facebook durante la Copa del Mundo FIFA Sudáfrica 2010), Carles Puyol volvió a escribir en su cuenta (@carles5puyol) minutos después de la consagración mundial.

Allí, agradeció "los mensajes de ánimo" y mostró las fotos del festejo de la Furia Roja en su llegada a Madrid. "Orgulloso de ver tanta gente feliz", comentó.

Relacionado:
# El Twitter de Sergio "Kun" Agüero
# El Twitter de Diego Forlán

Cobertura del Mundial 2010
Para vivir la Copa del Mundo FIFA Sudáfrica 2010 podés ingresar al archivo de notas del Mundial 2010. Además, podés seguir la información minuto a minuto desde el twitter oficial del blog @ticespor o suscribiéndote a nuestro rss.

Escrito por San_Felipe en martes, julio 13, 2010. Etiquetas , . Puedes seguir cualquier respuesta a esta entrada mediante el RSS 2.0. Puedes dejar una respuesta o trackback a esta entrada

2 comentarios for "El Twitter de Carles Puyol (@carles5puyol)"

  1. Anónimo 2:33 PM

    Moltes felicitats Carles Puyol per haver guanyat el Mundial perque t'ho merexies i ets el millor de tots.Molts petons per tu t'estimo.

  2. Anónimo 5:52 PM

    Comentario no sólo para ti, Puy,merecedor del éxito en este Mundial.Gràcies per ser el cel que ets,senzill,sincer,treballador incansable,sense afany de protagonisme,com ens agrada a la majoria i com heu mostrat darrerament al Barça.
    Proposo:Heu aconseguit una proeza sense precedent.Perquè no fer-ho més gran i més exemplar encara,amb un ressó mai vist. La majoria de vosaltres col.laboreu amb ONG's.És perfecte, però encara demanaria més.M'encantaria veure una part del premi econòmic rebut per aquest Mundial,que entre tots i a ser possible com a selecció, financesseu un projecte a Sudàfrica, lloc d'acollida del triomf. Hi ha molt a fer en aquell país.Proposaria una inversió a cadascún dels llocs d'origen on sou rebut amb gran amor(La Pobla en el teu cas).I, finalment, un projecte que pot ser una aportació de cadascun de vosaltres a un lloc diferent o un gran projecte a un lloc concret de part de tots. La solidaritat i l'altruïsme fa més grans a les persones. Penseu que sou un exemple per a milions de persones, entre les quals hi ha molts nens, que són el futur.Podeu ser un model a seguir per a tots ells i un precedent per altres equips. Ho proposes? També seria un ressó mediàtic, màrqueting pel país, el futbol i que l'èxit val també per poder fer coses i ajudar a qui té menys o res en aquest desequilibrat món. Gràcies per endavant a tots, segur que ho sentirem a dir.

¡Dejá tu comentario!

IMPORTANTE: Los comentarios publicados son de exclusiva responsabilidad de sus autores y las consecuencias derivadas de ellos pueden ser pasibles de las sanciones legales que correspondan. Si un usuario incluye en sus mensajes algún comentario inapropiado, el mismo será eliminado.